Rita és Gergely esküvője Bélapátfalván a Villa Tópartban...

...
Rita és Gergely
         
 
 
 
         
Meseszép helyszínt választott a szertartáshoz, nagyon hangulatosat a lagzihoz Rita és Gergely. Egy kítünő ceremóniamester Kormos Róbert is hozzájárult a fantasztikus hangulat kialakításához. Sugárzó szerelmetek, életkedvetek, kisérjen végig életeteken!
Dj Rici
 

Anita és Géza esküvője Kecskeméten a Potyka tónál...

Köszönünk szépen mindent nagyon jó bulit csináltatok Nekünk :-). További sok sikert kívánunk Nektek.
Anita és Géza
         
 
 
 
         
Minden együtt volt a remek hangulatú lagzihoz: csodaszép helyszínek, finom falatok, boldog család, vidám, jókedvű barátok, fantasztikus buli. Szerelem, harmónia, gyermek kacaj kísérje életetek!
Dj Rici
 

Veronika és Péter esküvője Tatán a Pálmaházban...

Ezer köszönet nektek a szuper zenéért és sok segítségért, amit az esküvőnkön nyújtottatok. A zenei aláfestésnek köszönhetően mindvégig úgy ereztük mintha egy filmben szerepelnénk, minden tökéletes volt, pont, ahogy kértük. Külön köszönjük Rici, hogy segítettél a szárazjég gép megrendelésében, ezzel egy dolgot levéve egy nagyon elfoglalt menyasszony listájáról. Bár az esküvőn nem volt túl sok táncoslábú vendég mindenki szívesen hallgatta a zenéket és ahogy láttátok mi azért hajnalig roptuk a parketten nektek köszönhetően! A nap sikere nagyban nektek is köszönhető volt, hálásak vagyunk, hogy részei voltatok életünk eddigi legnagyobb pillanatának. Természetesen szívesen ajánlunk majd titeket házasodni készülő barátainknak! Még egyszer köszönünk mindent es további sok sikert nektek!
Veronika és Péter
         
 
 
 
         
Mint ha egy filmbe csöppent volna a násznép... Fantasztikus helyszínek, kitűnő gasztronómiai élmények, sztárfellépők, fergeteges hangulat... Egész életetekben sugározzátok azt a boldoságot, szerelmet, ami egész nap látszott rajtatok!
Dj Rici
 

Barbi és Laci esküvője Debrecenben a Semann vendéglőben...

...
Barbi és Laci
         
 
 
 
         
Debrecen méltán kedvelt éttermében zajlott, Barbi és Laci esküvője. A remek hangulatú "Nagy Nap" ízletes vacsorával, remek felszolgálással párosult, melyet egy fantasztikus tűzzsonglőr műsor is színesített. Egy életen át legyetek olyan felhőtlenül boldogok, mint ott este!
Dj Rici
 

Ildi és Gyuszi esküvője a Pomázi Kastélyszállóban...

Szeretném megköszönni a munkátokat! Szuper profi csapatmunka volt! Mindenkinek gratulálok és nagyon köszönöm az együttműködést! :) Ildi, Gyuszkó és a násznép is mindennel és mindenkivel nagyon elégedett volt, ahogy ez látszott is rajtuk! Remélem még sok-sok esküvőn találkozunk!!! :)
Ildi és Gyuszi nevében: Pandola Judit (esküvőszervező)
 
         
 
 
 
         
Egy családból a fiú után a lány testvér is engem kért fel, hogy az esküvőjén legyek DJ. Most is fergetegeset buliztunk!
Életen át tartó szerelmet, örömökkel teli életet!
Dj Rici
 

Orsi és Zsolt esküvője Budakeszi mellett az erdőben...

...
Orsi és Zsolt
         
 
 
 
         
Hajnalig szórakoztathattam az ifjú párt és a násznépet egyik kedvenc éttermemben Budakeszin, Mindannyian éreztük a hely és az alkalom kükönleges atmoszféráját. Bent és kint a teraszon egyaránt állt a BÁL! Annyira tüzes volt a hangulat, hogy majdnem szétszedték a házat!:) Örök szerelmet, boldogságot!
Dj Rici
 

"Zuglói Dj's - Sounds Of The Spring" az Ypsilon Café-ban...

         
 
video
 
video
 
         
Ismét a fantsztikus "Zuglói érzés" kerítette hatalmába azokat, akik velünk töltötték ezt az estét.
Ősszel folytatjuk! Várunk!:)
Dj Rici
 

Engos és Peti 40. születésnapja...

 
A szombati szülinap szuperül sikerült (még a teljes személyzet is táncolt)! Ismét egy 40. a Samováros Évi baráti köréből.
Emlékezetes kettős születésnap volt budafokon. Megszámlálhatatlan boldog éveket kívánok Nektek és családotoknak.
Dj Rici
 

Rita és Attila esküvője Április közepén Budapesten...

Köszönjük nektek, hogy zenétekkel, fénytechnikátokkal nagyban hozzájárultatok a remek hangulathoz. Annak ellenére, hogy nem adtunk pontos listát, pontosan tudtad mi kell a násznépnek. :) Minden vendég, akivel a lagzi óta beszéltünk megemlítette, hogy végig jó zene volt. Nem gondoltam, hogy szinte végigtáncoljuk az estét, de mindig olyanokat tettél be, hogy nem tudtuk abbahagyni. :) Többen kiemelték, hogy a vacsora alatti lágy dallamok is kiválóan passzoltak az alkalomhoz. Természetesen ezt mi is így láttuk. Ami külön öröm, hogy az előkészületek alatt is azt éreztük, hogy neked is fontos volt, hogy az este jól sikerüljön. Köszönjük!
Rita és Attila

         
 
 
 
         
Egy igen barátságos, jó adottságú rendezvény helyszínen ünnepeltük Rita és Attila esküvőjét. A családtagok és a barátok egy pillanatra sem hagyták magukra a párt, így végig tele volt a tánctér és fergeteges volt a hangulat. Életen át tartó szerelmet, bolgogságot kívánok!
Dj Rici
 

Hpnotiq Bár Budapest - 35 Éves a Zuglói Disco...

         
 
 
 
         
Újra együtt volt a NAGY CSAPAT! :)
Pályafutásom kiemelkedő helyének a Zuglói Diszkónak (Audió '87) ünnepeltük a 35. születésnapját.
Köszönöm mindenkinek aki velünk töltötte ezt a feledhetetlen estét!...
Dj Rici
 

Dock 8A Farsangi buli - Irodisták és Portások farsangi bálja...

Cowboyok és indiánok küzdöttek az ötletes játékok értékes nyereményeiért és bulizták át fantasztikus hangulatban az éjszakát. Köszönöm a sokadik felkérést!
Dj Rici
 

Melitta és Zoltán esküvője Budapesten November közepén...

Köszönjük a jókívánságokat illetve a képeket és a videókat amiket készítettetek. Szuper visszanézni, hogy milyen jókat táncoltak az emberek, jó emlék lesz ez a néhány videó az estéről!
Köszönjük, hogy figyelembe vetted a kéréseinket és hogy segítettél a ceremóniamesteri feladatokban is. Nagyon jó hangulatot varázsoltatok a fényekkel és a zenékkel egyaránt, örülünk, hogy Téged választottunk!
Melitta és Zoltán
         
 
 
 
         
Kitűnő személyzet és szakács segítette a munkámat, emelte az est hangulátát, egy nagyon kedves és szerelmes ifjúpár esküvőjén. Ez az odaadó figyelem és sugárzó szerelem maradjon meg örekre köztetek! Legyetek végtelenül boldogok!
Dj Rici
 

Budapest - HPNOTIQ BÁR - III. Emlékbuli...


         
 
 
 
         
Mikor kollegáimmal elindítottuk ezt a sorozatot, csak reméltük, hogy rengeteg embernek szerzünk vele örömet. Ma már tudjuk, hogy sikerült. Várunk a következőre is!
Dj Rici
 

Detty és Gábor esküvője Budapesten...

...
Detty és Gábor
Szűk családi, hatalmas baráti társaság ünnepelte velem együtt a nagyon boldog ifjú párt.
További szerelemben leélt évtizedeket!
Dj Rici
 

Anna és Dani esküvője Ürömön...

"Életünk egyik legszebb napját, Józsi (Dj Rici) segített felejthetetlenné tenni. Már amikor először találkoztunk, tudtam hogy Ő kell az esküvőnkre. Találkoztunk több Dj-vel, de ilyen hozzáállást és odafigyelést amit tőle kaptunk, senki más sem adott. Hasznos tanácsokkal látott el minket. Ha elakadtunk, kérdeztük és mindig finoman javasolta az Ő meglátását. Hallgassatok rá. Lehet Nektek az 1. esküvő, de neki talán az 500-dik. Abszolút mindenre nyitott, mindent meg lehet vele beszélni, minden akkor szólt amikor kellett. A tánctér folyamatosan tele volt. Ahogyan feldíszítették a táncparkettet abszolút tökéletes volt. Egyszerűen professzionális volt. Nincs jobb szó. Csak ajánlani tudom és hogy időben foglaljátok le! :-)  "
Anna és Dani
Minden lagzi örömteli ünneplés. Anna és Dani esküvői partija sokkal több volt ennél. Érezni lehetett a családtagokból, barátokból áradó önzetlen szeretetet, boldogságot! Ápoljátok, őrizzétek ezeket a kapcsolatokat és legyetek nagyon boldogok egy életen át!
Dj Rici
 

"Szezonzáró" a DOCK 8A-n...

Fantasztikus hangulatu bulivalval búcsúztattuk a nyarat. "Észre sem vettük, már reggel volt!"
Dj Rici
 

Anita és Balázs szuper esküvője Cserkeszőlőn...

Nagyon szépen köszönjük hogy a lelkiismeretes munkáddal és felkészülettel felejthetetlenné tetted az esküvőnk! Mindenki szuperúl érezte magát és agyon voltatok dícsérve hogy mennyire jók voltak a zenék! Minden csodálatos volt! :) Köszönjük mégegyszer a jó kívánságokat :)
Puszilunk Titeket!

Kedves leendő Ifjú Párok!
Ha szeretnétek biztosra menni csak is Dj Rici-t ajánljuk! Garantált a biztos siker, és elégedett násznép! A mi esküvőnket felejthetetlenné tette , nem csak kettőnknek ,hanem a Kedves Vendégeink számára is! Azon a Nagy Napon jobbra nem is vágyhattunk volna! Remek érzékkel rendelkezik és nagyon lelkiismeretes! Érezni és hallani lehetett a több éves tapasztalatot és a zene iránti elköteleződését! Vele nagyon szìvesen megismételnénk! :)
Mindenkinek nyugodt szìvvel ajánljuk Őt!
Anita és Balázs :)
         
 
 
 
         
Azt tartja a mondás, nagy lagzi, nagy buli. Most a nagynál is nagyobbat bulizott a legfiatalabbtól a legidősebbik mindenki!:) Sugározzon életeteken át a szerelmetek!
Dj Rici
 

Betti és Jani esküvője az erdő szívében...

Annyi mindent tudnánk írni, de látom, hogy egy-két soros, mondatos ajánlásokat írtak mások is, így mi sem akartuk "bő lére" ereszteni..., pedig lehetne :) Hát megszületett: „Hálásan köszönjük profi munkádat, szakmai hozzáértésedet és a fergeteges zenét, amivel felejthetetlen estét hoztál el nekünk és teljessé tetted az álmunkat! Profi munka :)”
Betti és Jani
         
 
 
 
         
Csodálatos környezetben, finom ételekkel, kedves, segítőkész személyzettel és nagyon vidám násznéppel ünnepeltük a kimondott igeneket.
Éljetek továbbra is ugyanolyan harmoniában, boldogságban mint eddig!
Dj Rici
 

Móni és Zsolt esküvője Pilisen...

...
Móni és Zsolt
Szűk családi és baráti társaság ünnepelte Móni és Zsolti "Nagy napját".
A kis csapat, reggelig forró hangulatban bulizott a friss házasokkal.
Dj Rici
 

Móni és Zsolt esküvője Kiskunmajsán...

Köszönjük a képeket! Valamint köszönjük a profi munkát és a nagyszerű hangulatot amit varázsoltatok az este folyamán!
Móni és Zsolt
Ismét barátságos helyszínen, ízletes falatokkal, remek kiszolgálással körített, igen csak vidám hangulatu esküvőn dolgozhattam. Életre szóló boldog házaséletet kívánok!
Dj Rici
 

Marcsi és Gerí lagzija a Vértesben...

Mégegyszer szeretnénk megköszönni a remek munkátokat, amit végeztetek, mindenki nagyon jól érezte magát!
Marcsi és Gerí
         
 
 
 
         
Kitűnő konyha és szuper felszolgáló csapat segítette a munkámat, mely nagyban hozzájárult a felejthetetlen estéhez. Évtizedek múltával is úgy vesszetek el egymás tekintetében, mint most szombaton! Legyetek nagyon boldogok!
Dj Rici
 

Anita és Péter esküvője a Duna partján...

Profi volt minden, szívvel-lélekkel velünk, nekünk szolgáltattatok és minden kérésünket teljesítettétek! Nagyon köszönjük, jó választás volt Részünkről :)
Anita és Péter
Csodaszép helyen, rengeteg eseménnyel gazdagított, kis létszámú, de annál vidámabb násznéppel ünnepeltem Anita és Péter esüvőjét. Nagyon boldog, házaséletet kívánok!
Dj Rici
 

Orsi és Szilárd esküvője Tatán...

...
Orsi és Szilárd
Szerb hagyományok szerint zajlott a ceremónia és a fantasztikus hangulatu esti lagzi is. Egy életen át óvjátok, féltsétek, szeressétek egymást és születendő gyermeketeket!
Dj Rici
 

Ági és Máté esküvője Dabason...

Nagyon szépen köszönjük tevékeny hozzájárulásod az esküvői bulinkon tapasztalható hangulathoz! Mi nagyon jól éreztük magunkat, és a visszajelzések alapján a násznép is. Első osztályú bulit csináltál, nagyon elégedettek voltunk Veled és a segítőddel is. Nagyon profi munkát végeztetek, csak dicsérő szavakkal tudunk illetni titeket. Jó szívvel ajánlani tudunk mindenkinek, aki megbízható, korrekt, és garantáltan jó hangulatot teremtő esküvői Dj-t keres!
Ági és Máté
         
 
 
 
         
Ideális helyszínen katonai szertartással keretezve, majd kitűnő hangulatu bulival köszöntötte a család és a barátok a szerelmeseket. Boldogság, öröm csillogjon mindig a szemetekben!
Dj Rici
 

Noémi és Palya esküvője Villánykövesden...

Nagyon szépen köszönjük először is az esküvői bulit. Nagyon jól éreztük mi is és a vendégek is magukat.
Noémi és Palya
         
 
 
 
         
Nagyon nagy melegben ünnepelte az a kis létszámú, viszont a szokottnál forróbb hangulatot teremtő családi és baráti kör az ifjú házasokat. Ritkán látok ennyire sugárzó szerelmet,  maradjon meg örökre!
Dj Rici
 

Niki és Bence jó hangulatú esküvője a Duna partján...

...
Niki és Bence
         
   
   
         
Nagyon nagy melegben, de annál is forróbb hangulatban ünnepeltük az egybehangzó IGENT!
Dj Rici
 

Kata és Lajos esküvője Rétság közelében...

...
Kata és Lajos
         
   
   
         
A természet lágy ölében tartottam azt a magyar hagyományokat követő lakodalmat, melyen az egész násznép hajnalig ropta a néptáncokat az ifjúpárral.
Dj Rici
 

Réka és Krisztián esküvője Esztergomban...

Nekünk nagyon tetszett úgy ahogy volt az egész. A kaja közbeni zene annyira inspiráló volt, hogy mi és a násznép már alig vártuk, hogy táncolhassunk, miután elkezdtünk táncolni, nem akartuk abbahagyni. Ezeket a szavakat többen is mondták, többen kérték már a playlistet is, voltak olyan vendégek is, akik életükbe nem táncoltak ennyit, voltak akik nem is táncoltak eddig, akkor pedig igen :D Édesanyám is mondta, hogy nagyon régen táncolt ennyit és ilyen jót. A zene változatos volt, mindenkinek tetszett, elégedetlen vendégről eddig még nem hallottunk és szerintem már nem is fogunk. Aki Dj-t fog keresni és tudomásunk lesz róla, biztos, hogy ajánlani fogunk :)
Réka és Krisztián (és a vendégek)
         
   
   
         
Felemelő érzés volt A Szent Adalbert Központ ódon falai között dolgozni, ahol Szakál Miklós vőfély remek segédletével szinte az egekig sikerült emelni a hangulatot.  Gyermekzsivajtól hangos, nagyon boldog házaséletet kívánok!
Dj Rici
 

2016

Sopron, Hotel Lővér céges party...

Dunakeszi,  Dunaparty Club emlékparty...

Szülinapi buli a Tília Táncstúdióban...

Champs Pubban 40. születésnap...

Tavaszköszöntő, szezonnyító party a Dock 8 A-n...

Farsangi buli a Champs Pubban...

Farsangi buli a Dock 8 A-n...

Farsangi Funky Feeling a Larusban...

2015

Fergeteges szilveszteri buli a Válvölgye étteremben...

Cégek évzárói a Champs Pubban...

Születésnap a Samovár Vodka Bárban...

Flashmob a West Endben...

Dóri és Peti esküvője Orosházán Október közepén...

Viktória és Sándor esküvője Gödöllő szívében...

Ildikó és Henrik esküvője Válon Szeptember közepén...

Katalin és Barnabás esküvője Sopron szívében...

Dóra és Hunor esküvője Visegrádon Augusztus elején...

Timi és Gábor esküvője Budapesten Szeptember elején...

Anita és Kaees esküvője a Visegrádon Augusztus közepén...

Kati és Peti esküvője Veresegyházi Malomban...

Romola és Gergely esküvője Budakalászon...

Eszti és Ervin esküvője Budakalászon Augusztus elején...

Enikő és Tibi esküvője Debrecen szívében...

Heni és Tomi esküvője a Válvölgye étteremben...

Viki és Marci esküvője Május végén...

Kata és Ákos Esküvője Székesfehérvár szívében...

Andrea és Ákos esküvője a Budai hegyekben Május elején...